Elektrische opvouwbare fietsen

Naast hoverboards bieden wij ook verschillende Elektrische vouwfietsen aan. De elektrische vouwfiets is een comfortabel vervoersmiddel die ook nog eens duurzaam is. Eenvoudig mee te nemen door het compacte formaat. De Elektrische vouwfiets is geschikt voor de openbare wegen en heeft geen kenteken nodig. Vragen over de aanschaf van een elektrische vouwfiets of ander elektrisch vervoersmiddel? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs voor een proefrit!

Elektrische opvouwbare fiets kopen? Dit is ons aanbod

Over Elektrische vouwfietsen

 

Hip, Trendy & Gemakkelijk dat zijn de elektrische vouwfietsen van tegenwoordig. Door de compacte modellen zijn de vouwfietsen eenvoudig mee te nemen in de auto of in het openbaar vervoer. Aangekomen op locatie klap je hem uit en rij je moeiteloos van A naar B.

 

Rijden op een elektrische vouwfiets is geschikt voor jong & oud. Ben jij benieuwd naar een van onze modellen of zou je meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs voor een proefrit.

Veel gestelde vragen

Wat is de maximale snelheid van een Elektrische vouwfiets?

Dit is verschillend per product. Onze snelste uitvoering kan een snelheid tot 25 km per uur behalen. Als je natuurlijk zelf hard mee trapt, kan je nog sneller 😉

Zijn ze geschikt voor de openbare weg?

Zowel in Nederland als in België zijn de elektrische vouwfietsen geschikt voor de openbare weg.

Bieden jullie ook garantie op de vouwfietsen?

Op iedere fiets bieden wij 2 jaar garantie!

Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, voor specifieke vragen kun je contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen een werkdag en vaak nog binnen enkele uren.