Elektrische Skateboards

Elektrische skateboards van Hoverboardvoordeel.nl staan garant voor een comfortabele rij ervaring. Met de elektrische skateboards ben jij in staat om je automatisch van a naar b te vervoeren. Natuurlijk is het ook geschikt om trucs uit te voeren. Ieder elektrisch skateboard is geschikt voor alle leeftijden en zijn gemaakt van de beste materialen. Niet voor niets bieden wij tot 2 jaar garantie aan.

Over Elektrische skateboards

Lijkt een hoverboard je maar wat saai en wil je meer actie? Dan is een elektrisch skateboard wellicht de personal transporter waar jij naar opzoek bent. De elektrische skateboards werken hetzelfde als normale skateboards, behalve dat je hiermee automatisch kunt rijden.

Met een snelheid tot max 20 kilometer per uur kun jij je over de straten voort bewegen. Natuurlijk is het skateboard ook geschikt om tricks mee uit te voeren. Hierdoor kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken.

De elektrische skateboards zijn allemaal voorzien van een elektronische motor. Hierdoor is het niet slecht voor het milieu en kan jij enkele uren rijden op een volle accu.

Veel gestelde vragen

Hoe bestuur je de elektrische skateboards?

De skateboards zijn voorzien van een afstandsbediening. Hiermee kun jij het skateboard veilig besturen. Natuurlijk wordt er ook nog wat van jouw rij skills gevraagd.

Geven jullie garantie op de skateboards?

Ja, wij geven standaard 2 jaar garantie op al onze producten!

Is het mogelijk om eerst een skateboard te proberen?

Ja, bestel vandaag een skateboard en probeer deze uit voor maar liefst 14 dagen. Binnen deze 14 dagen moet je echter besluiten of je hem wilt houden of toch wilt terug sturen.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.