Elektrische step kopen

Naast hoverboards bieden wij ook verschillende Elektrische steppen aan. De elektrische step is een comfortabel vervoersmiddel waarmee jij een snelheid tot 25 kilometer per uur kunt behalen. Een aantal van onze modellen zijn zelfs geschikt voor de openbare weg. Hierbij moet er wel een snorfiets kenteken worden aangevraagd en moet je in het bezit zijn van een rijbewijs, uiteraard kunnen wij dit ook voor jou doen.

Elektrische step kopen? Op het moment verkopen wij geen elektrische steps.

Over Elektrische steppen

Een Elektrische step is een handig alternatief op de snorfiets en bied ook vele voordelen ten opzichte van een snorfiets. Zo zijn elektrische steppen goed voor het milieu. Ze zijn erg compact waardoor je ze ook in het openbaar vervoer mee kunt nemen. Daarnaast zijn ze hip, trendy en makkelijk in gebruik.

Hoverboardvoordeel.nl is zich naast hoverboards gaan verdiepen in duurzame personal transporters. De elektrische steppen zijn een belangrijke aanvulling op ons assortiment. De elektrische steps beginnen in Nederland & België steeds populairder te worden. Niet voor niets bieden wij ook de elektrische step RDW gekeurd aan, zo kan jij direct legaal de weg op.

Goed voor het milieu en je toch op een leuke en snelle manier kunnen verplaatsen, dat is waar de elektrische steps voor staan. Sluit je aan bij vele trendsetters en stap over naar een elektrische step. Wil je je comfortabeler vervoeren? Kies dan voorde elektrische step met zadel.

Heb je vragen over de elektrische step of over de aanschaf van een product? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

“E-step kopen? Zoek niet verder hoverboardvoordeel.nl staat voor kwaliteit”

Veel gestelde vragen

Wat is de maximale snelheid van een E-step?

Dit is verschillend per product. Onze snelste uitvoering kan een snelheid tot 25 km per uur behalen.

Zijn ze geschikt voor de openbare weg?

In België zijn de elektrische steps net als de hoverboards volledig legaal op de openbare weg. In Nederland is dit afhankelijk van het product. Daarom hebben wij per step beschreven of deze op de weg mag of niet.

Bieden jullie ook garantie op de steps?

Op iedere step bieden wij 2 jaar garantie!

Mijn vraag staat er niet tussen?

Geen probleem, voor specifieke vragen kun je contact met ons opnemen. Wij reageren altijd binnen een werkdag en vaak nog binnen enkele uren.