Hoverboard Accessoires

Ben je al in het bezit van een hoverboard of ga je er nu een bestellen? Haal dan meer uit je board met deze hoverboard accessoires. Denk hierbij aan tassen, karts & extra beschermingskappen. Controleer goed of de accessoires aansluit op de maten van jouw hoverboard als je deze niet bij ons hebt bestelt.

Over onze Accessoires

Wij bieden verschillende accessoires aan die geschikt zijn voor de hoverboards. Onze accessoires kunnen eigenlijk in twee categorieën verdeeld worden: 1. de beschermende accessoires & 2. de fun accessoires.

Beschermende accessoires voor je hoverboard

Als je een board gekocht hebt, wil je hier natuurlijk zo zuinig mogelijk mee omgaan. Een tas of een extra beschermhoes kunnen hier een grote bijdrage aanleveren. De hoezen zijn eenvoudig te bevestigen. Mocht je ergens tegen aan stoten, dan is de kans op kapschade vele malen kleiner.

Fun accessoires

Met de fun accessoires haal jij meer uit je hoverboard. Het rijden op je board is leuk, maar er is meer uit te halen. Wat dacht je van een handig stuurhendel of een karretje waarmee je kunt rijden als een racewagentje? Hoverboardvoordeel.nl zorgt ervoor dat jij meer uit je board haalt.

Veel gestelde vragen

Zijn de accessoires geschikt voor ieder hoverboard?

Bij de aanschaf van accessoires moet gekeken worden naar de wielmaat van je hoverboard. Stel je hebt een hoverboard van 6.5 inch, dan is deze geschikt voor deze accessoires. Het maakt dus verder niet uit welk merk je hebt of waar je hem hebt gekocht. Als je twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen je direct vertellen welke accessoires geschikt is voor jouw board.

Zit er ook garantie op de accessoires?

Ja, net als bij onze andere producten krijg je hier ook 2 jaar garantie op!

Ik ben opzoek naar een bepaalde accessoires, maar deze staat er niet tussen?

Doordat wij samenwerken met verschillende leveranciers, kunnen wij aan bijna alle accessoires komen. Stuur ons gerust een email, dan zullen we voorleggen wat we voor je kunnen betekenen.

Hoelang duurt de verzending?

Plaats je bestelling op een werkdag voor 17:00? Dan heb je hem de andere dag nog in huis. Daarnaast betaal je ook nog eens geen verzendkosten!

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om je vraag te beantwoorden.