✓ Gratis levering Nederland & België (onder 50 euro) ✓ tot 2 jaar fabrieksgarantie ✓ 14 dagen bedenktijd

Winkelmand

Hoverboard kopen België

Niet alleen in Nederland zijn hoverboards enorm populair. Ook in België mogen mensen graan op een hoverboard rijden. Maar waar kan je als Belg een hoverboard kopen?  Bij Hoverboardvoordeel.nl zijn Belgen ook op het juiste adres. Wij verzenden namelijk niet alleen in Nederland, ook versturen wij hoverboards naar België toe.

Hoverboard-kopen-in-Belgie

Hoverboard winkel België

Hoewel ons kantoor en magazijn in Nederland (Amsterdam) zijn gevestigd, kunnen er wel bestellingen uit België geplaatst worden. Net als voor onze Nederlandse klanten doen wij er alles aan om ook in België een snelle en voordelige verzending te garanderen. Er zijn verschillende redenen waarom Belgische klanten jou al voor waren:

  • Onze hoverboards zijn ontworpen in Nederland
  • De hoverboards die wij aanbieden zijn van een zeer hoge kwaliteit ( bijvoorbeeld een batterij van het merk Samsung)
  • Wij bieden goede garantie mogelijkheden aan.
  • Wij leveren zo snel mogelijk de producten aan huis door erkende leveranciers
  • Wij hebben verschillende veilige betaalopties
  • We bieden de beste prijs kwaliteit verhouding aan!

Hoverboard wetgeving in België

In Nederland is het verboden om met een smart balance wheel op de openbare weg te rijden. Hierdoor zijn de gebruikers genoodzaakt om dit op het eigen terrein te doen. Een grote tuin is bijvoorbeeld een geschikte plek in Nederland om zonder problemen rond te kunnen rijden. Op de openbare weg is het mogelijk om een boete te krijgen van de politie. Hoewel er uit verschillende berichten blijkt dat de politie niet streng optreed is het wel officieel verboden. In België zijn er nog geen wetten voor hoverboards. De wetgeving in België is anders dan die van Nederland. Het kan zijn dat die in de toekomst nog wijzigt, maar voor nu is de situatie anders dan in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *