Hoverboard onderdelen

Hoverboard beschadigd? Ook als je je hoverboard niet bij ons gekocht hebt, kunnen deze onderdelen je van pas komen.  Met de hoverboard onderdelen kun jij zelf eenvoudig je hoverboard repareren. Let er alleen op dat je de onderdelen van de juiste maat voor je hoverboard bestelt.

Twijfel je of een onderdeel geschikt is voor jouw board? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag. Ook bieden wij een reparatieservice aan, vraag naar de mogelijkheden.

Over onze Hoverboard onderdelen

Inmiddels zijn er enorm veel Hoverboards in Nederland & België op de weg. Een ongelukje met als schade als gevolg zit in een klein hoekje. Vaak zijn deze schades makkelijk te verhelpen door de aanschaf van onderdelen. Het is erg zonde om een compleet nieuwe hoverboard te kopen als er met slechts een aantal onderdelen de board er weer als nieuw uit kan zien.

Al onze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn eenvoudig te monteren. Je hebt hiervoor zelf een kleine schroevendraaier nodig die op het board past. Deze wordt er niet bijgeleverd. Er is eigenlijk geen technische kennis nodig voor de reparatie. Twijfel je echter of jij dit zelf kunt? Neem dan contact met ons op zodat wij het kunnen toelichten.

Veel gestelde vragen

Kan iedereen zelf een hoverboard repareren?

In principe is iedereen zelf in staat om een hoverboard te repareren. Sommige onderdelen zijn wel weer eenvoudiger dan de andere. Met een kleine schroevendraaier moet je al heel ver kunnen komen. Mocht je twijfelen, neem dan eerst contact met ons op. We geven je graag advies.

Passen de onderdelen op ieder board?

Dit is niet eenduidig te stellen. Bij ieder onderdeel moet dit apart beschreven worden. Per onderdeel staat dit daarom dan ook duidelijk vermeld. Twijfel je? Neem dan eerst contact met ons op zodat je een miskoop voorkomt.

Hoe lang duurt het voor de onderdelen geleverd worden?

Alle onderdelen worden rechtstreeks uit eigen voorraad geleverd. Hierdoor kun je ze de andere dag nog in huis hebben als je een bestelling op een werkdag plaatst voor 17:00.

Mijn vraag staat er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via mail, Facebook of telefonisch. We helpen je graag verder.