Hoverboards

De hoverboards zijn het vervoersmiddel van 2017. Een hoverboard is geschikt voor zowel jong als oud. Met een snelheid tot 15 kilometer per uur ben jij snel en comfortabel op de plek waar je moet wezen. De hoverboards zijn van zien van een smart self balance systeem zodat je in balans blijft en comfortabel kunt rijden. Wij bieden verschillende modellen aan, probeer het vandaag nog voor 14 dagen uit!

Over onze Hoverboards

Hoverboardvoordeel.nl is uitgegroeid tot een van de grootste Hoverboard & personal transporter webwinkels van Nederland. Wij controleren altijd al onze hoverboards voordat deze de deur uit gaan. Doordat wij nauwe contacten hebben met de fabrikant, garanderen wij kwaliteit. Alle hoverboards zijn met zorg afgewerkt en voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen. Niet voor niets werken wij met een garantie periode van 2 jaar.

Vragen & Advies

We begrijpen dat je bij het kopen van een hoverboard direct de juiste keuze wilt maken. Daarom staat ons team altijd voor je klaar. Mocht je twijfelen over de aanschaf of wil je graag advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn het eenvoudigst bereikbaar via mail, Facebook & telefonisch.

Veel gestelde vragen

Bieden jullie ook garantie aan?

Ja, op al onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar. Mocht je problemen ondervinden met je hoverboard, neem dan contact met ons op.

Wat is de maximale snelheid van de hoverboards?

De hoverboards hebben in het algemeen een maximale snelheid van 15 kilometer per uur. Mocht dit anders zijn, dan staat dit duidelijk vermeld bij het betreffende hoverboard.

Zijn de hoverboards legaal?

De hoverboards zijn zowel in Nederland als in België volledig legaal. Helaas is het in Nederland (nog) verboden om ermee op de openbare weg  te rijden. Eigen terrein etc. is natuurlijk geen probleem. In België mag je wel op de openbare weg met een hoverboard. Wij verwachten dat dit in de toekomst ook in Nederland het geval zou zijn.

Van welk merk is de batterij bij jullie hoverboards?

Al onze hoverboards zijn voorzien van een Samsung batterij. Dit is een Samsung Elite batterij om precies te zijn. De accuduur hangt af van het model.

Hoelang duurt de verzending?

Als je op een werkdag voor 17:00 besteld, heb je hem morgen nog in huis!

Hoverboard bestellen

Stap voor stap

Je wilt graag een hoverboard kopen. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Welke stappen moet je doorlopen? Wij hebben een “stappenplan” uitgeschreven. Zo zie jij de punten waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf.

Stap 1

Je bent op het idee gekomen om een hoverboard aan te schaffen. Natuurlijk wil je voor kwaliteit gaan. Bestel altijd bij een betrouwbare webwinkel die garant voor haar producten staat.

Stap 2

Je hebt de betrouwbare webwinkel gevonden. Bepaal nu voor jezelf waarvoor je de hoverboard wilt gaan gebruiken. Wil je er dagelijks lange afstanden mee afleggen? Ga dan voor een hoverboard met een snelle accu. Wil je dat het hoverboard gebruikt kan worden door zowel jou als je kind? Neem dan een hoverboard die verstelbaar is snelheid, zodat hij naar ieders wens te gebruiken valt.

Daarnaast zijn er nog de zogenaamde “extraatjes”. Vind je het bijvoorbeeld leuk als er via Bluetooth muziek afgespeeld kan worden of wil je een specifieke kleur? Dit zijn persoonlijke keuzes die een grote rol spelen bij de aanschaf van een board.

Stap 3

Nu je de keuzes hebt gemaakt voor je hoverboard, kun je gaan kijken of er nog handige accessoires beschikbaar zijn. Wij raden altijd aan om een tas bij je board te bestellen. Met de tas kun je de hoverboard eenvoudig vervoeren als de accu leeg is of als je hem niet gaat gebruiken. Bovendien bescherm je hem tegen beschadigingen. Hoe zuiniger je op je board bent, hoe langer deze mee gaat natuurlijk.

Daarnaast zijn er nog leuke andere accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een stuurhendel bestellen als je meer veiligheid wilt of een Hoverkart als je je board wilt omtoveren tot een racewagentje.

Als je hier in je keuze hebt gemaakt kun je bestellen. Bestel je bij ons voor 17:00 op een werkdag? Dan kun je de andere dag al rijden op je board!