Hoveboard kopen

Hoverboards zijn de trend van de zomer van 2017! Bij zowel jong als oud zijn de hoverboards enorm populair. Niet heel gek, want naast dat het erg handig is om er een te hebben is het ook nog eens er leuk. Door de populariteit zijn er echter vele verschillende merken en aanbieders in Nederland gekomen. Hoe weet je nu waar je een betrouwbaar hoverboard kopen kunt? Op deze pagina geven wij jou een aantal punten waar je op moet letten als je een hoverboard kopen wilt.

Hoverboard kopen? Let hier op

Je staat op het punt om een hoverboard te kopen. Als je op het internet hebt rond gezocht, dan is het je vast opgevallen dat het keuze aanbod enorm is. Er zijn verschillende merken, materiaalsoorten, webwinkels en prijsklasse. De prijsklasse van een smart balance wheel valt vaak tussen de 200 en 800 euro. Dit is nog al een verschil.

Hoverboard prijs klasse

Hoverboard foto 2Als Nederlanders hebben we vaak de neiging om voor een goedkoop product te kiezen. Best logisch, want waarom zou je teveel voor iets betalen? Helaas is de kans groot dat een goedkoop hoverboard, eigenlijk een duur board is. De goedkope hoverboards (die minder dan 300 euro kosten) zullen veel minder lang mee gaan. Het kan zelfs gevaarlijk zijn. Goedkope hoverboards staan er om bekend dat ze slechte batterijen bevatten. Er is al regelmatig in het nieuws een bericht verschenen dat een board in brand vloog. Dit heeft puur te maken met goedkoop materiaal dat gebruikt wordt.

Dit is ook de reden dat wij voor een hoverboard in een iets hogere prijsklasse hebben gekozen. Hierdoor kunnen wij kwaliteit verzekeren. De batterijen die wij gebruiken zijn van het bekende merk Samsung. Het in de brand vliegen van de batterij is hiermee uitgesloten. Ook de overige onderdelen zoals de kappen en de wieltjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Twijfel je hierover? Wij bieden niet voor niets een fabrieksgarantie aan. Dit doen we doordat we weten dat we kwaliteit leveren.

Smart balance wheel ervaringen

Inmiddels rijden er al duizenden hoverboards rond in Nederland. Doordat er al zoveel Nederlanders er een in het bezit hebben, wordt de keuze makkelijker. Door naar ervaringen en reviews van andere gebruikers te vragen kun jij makkelijker een keuze maken. Hoverboardvoordeel.nl heeft al verschillende reviews van tevreden klanten mogen ontvangen. Onze klanten uiten positief hun mening op Social media en op onze website. Uit de ervaring van klanten blijkt dat ze tevreden zijn over het design, de levering en de laadtijd van ons product.  Neem gerust een kijkje tussen de reviews om te beslissen of wij een board aanbieden die aan jouw wensen voldoet.

Wat kun je met een hoverboard?

 

Wellicht vraag je je af wat je precies met het product van hoverboardvoordeel.nl kunt. In eerste instantie kan het er uitzien als een speelgoed artikel voor de kinderen. Een Smart Balance Wheel is echter meer dan dat. Niet voor niks is het populair bij zowel jong als oud en zakelijk gebruik als particulier gebruik. We zullen een aantal voorbeelden geven waarbij het super handig (en leuk) is om dit hippe vervoersmiddel in te zetten.

  • Zakelijk transportmiddel. Fabriekshallen kunnen enorm groot zijn. Medewerkers zijn dagelijks vele minuten kwijt om van a naar b te komen in de fabriekshal. Met de boarden kan er een snelheid behaald worden tot 15 kilometer per uur. Als je wandelt loop je gemiddeld zo’n 5 kilometer per uur. Om je binnen het bedrijf te verplaatsten gaat dus minimaal drie keer zo snel. Daarnaast zou het personeel het enorm leuk vinden om zich met dit vervoersmiddel te mogen verplaatsen.
  • De hond uitlaten? Even geen zin om ver te wandelen? Iemand met een hond herkend dit probleem direct. Pak je board en neem je hond aan de lijn want het uitlaten is nu leuker dan ooit.
  • Plezier ritje. Met de boards mag er niet op de openbare weg gereden worden volgens de Nederlandse wet. Toch zijn er nog genoeg plekken waar je leuk een plezier ritje kunt maken. Wat dacht je van je eigen achtertuin of een ander terrein waar je veilig en onbezorgd kunt rondrijden.
  • Hoe maak je een kind in 2016 blij? Heel simpel je geeft een board van hoverboardvoordeel.nl cadeau. Het is de trend van de zomer van 2016, daar wil jij jouw kind toch ook aan mee laten doen?
  • Een dagje toeren? Geen probleem met een volle accu kun je zo’n 20 kilometer afleggen. Tussen door kun je hem overal opladen zolang je maar toegang tot stroom hebt. Erg leuk voor jong en oud.
  • Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarvoor het ingezet kan worden. Zo zie je maar, er is niet een doelgroep voor dit vervoersmiddel. Het is enorm veelzijdig en dat is juist wat het zo leuk maakt.

Hoverboardvoordeel.nl Uniek design

Uiteraard hebben wij er voor gezorgd dat het product van hoverboardvoordeel.nl technisch goed in elkaar zit. Inhoudelijk kun je er van uitgaan de kwaliteit van de onderdelen enorm goed is. Maar niet alleen aan de inhoud is gedacht. Ook hebben wij er alles aan gedaan om een strak design neer te zetten. Ons product is volledig in Nederland ontworpen. Hierdoor hebben wij de volgende unieke punten voor jou:
• HQ LED-verlichting (De kwaliteit van onze LED lampen is erg goed, hierdoor ben je van een afstand in het donker enorm goed te zien. Dit zorgt ook voor een futuristisch effect)
• Strak blauwe kleur (Momenteel hebben wij voor een kleur gekozen, de strak blauwe kleur zou enorm veel opvallen en valt bij iedereen goed in de smaak)
• Netjes afgewerkt (Alle kappen sluiten perfect aan op elkaar en zijn hier mee netjes afgewerkt.)
• Massieve banden (De massieve banden zien er stoer en sterk uit en maken het design helemaal af)

Service en garantie

Een reden dat HoverboardVoordeel.nl al vele tevreden klanten heeft is omdat wij een goede service en garantie voorwaarden aanbieden. Tijdens kantoor uren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om jou te woord te staan. Heb je vragen over de producten, de aankoop of over je bestelling? Dat is geen enkel probleem wij helpen je graag. Daarnaast kun je ook altijd een snelle reactie verwachten per email of op de bekende social media kanalen. Je kunt van ons altijd professioneel en vakkundig advies verwachten.

Wij hebben zelf de smart balance wheel tot aan ieder schroefje zelf samengesteld. Hierdoor weten wij dat wij kwaliteit aanbieden. Daarom geven wij iedereen een lange fabrieksgarantie. Hoverboardvoordeel.nl geeft 6 maanden garantie op de levensduur van de batterijen 12 maanden garantie op draaiende onderdelen, en 24 maanden op elektrische onderdelen. Indien je niet tevreden bent over een product en/of er sprake is van een productiefout, aarzel dan niet om een beroep te doen op de garantie van het product
Daarnaast is het binnen 14 dagen altijd mogelijk om het product terug te sturen. Als je binnen 14 dagen de bestelling terug stuurt storten wij het geld terug naar jouw bankrekening.

Ook bekend als

Inmiddels staan hoverboards bekend om verschillende namen. Voor sommige mensen kan dit nog wel eens verwarrend overkomen. Daarom zullen we de meest gebruikte namen verder toe lichten. Want waarom heeft een product zoveel bijnamen? En waar komen deze bijnamen vandaan? Wij van Hoverboardvoordeel.nl hebben hier het antwoord op.

Mini Segway

Segway is een bedrijf dat bekend is geworden met een personal transporter. Het originele vervoersmiddel heeft twee wielen en een stuur. Het duurde niet lang voordat er een kleinere variant kwam. Dit is de zogenaamde mini segway. Deze kan zonder stuur bestuurd worden. De mini segway is het voorbeeld van vele verschillende hoverboards. Mini segway kan gezien worden als een van de voorlopers van dit product.

Smart balance wheel

Een andere benaming die veel gebruikt wordt in de media en op websites is het zogenaamde smart balance wheel. Letterlijk vertaald betekend dit slim balancerend wiel. Deze naam komt voort uit het besturingssysteem dat in ieder board zit. Het slimme besturingssysteem zorgt er namelijk voor dat jij niet kunt omvallen en altijd in balans blijft. Het is dus een zeer passende naam voor dit product, maar wat moeilijker te onthouden voor kinderen.

Futuristisch skateboard

In de bekende populair “Back to the future” werd het al voorspeld. Het futuristische skateboard( Letterlijk vertaald skateboard uit de toekomst). Van een afstandje zien de hoverboards er namelijk exact zo uit. Met name in het donker zie je iemand in de lucht boven lichtjes zich van a naar b verplaatsen. Het futuristische skateboard is dus terecht een leuke en goede naam.

Naast deze namen, worden er regelmatig nieuwe namen gebruikt. Vaak is dit een merknaam van het product. Hoe je het product ook noemt, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Zolang je er maar plezier en profijt aan hebt.

Heb jij nog vragen over de aanschaf, de werking of over ons? Aarzel niet en laat gerust een reactie achter. Wij doen er alles aan om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Je kunt ook altijd ons mailen of telefonisch contact met ons op nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *